Kittens

Reserveren van een Savannah kitten

Als blijkt dat u interesse heeft voor een van onze Savannah kittens, dan kunt u bij ons een kitten reserveren. Bij het reserveren dient er een aanbetaling te worden gedaan. u bent natuurlijk van harte welkom om het kitten vaker te bezichtigen, Het is mogelijk een bezichtiging te plannen vanaf het moment dat de kittens 5 a 6 weken oud zijn.

U kunt een kitten reserveren door ons te e-mailen of telefonisch contact op te nemen. Als er geen kittens beschikbaar zijn, dan kunt u natuurlijk ook bij ons op de wachtlijst geplaatst worden. houd ook onze nieuwspagina in de gaten.

Savannah kitten informatie

De Savannah Kittens zijn bij ons gefokt uit een zuivere combinatie. Hierdoor zullen ze alle karakter eigenschappen van een Savannah kat hebben. Savannah kittens die niet raszuiver zijn , hebben meer kans op erfelijke ziekten, die een raszuivere Savannah zelf niet heeft, ook de kenmerkende karakter eigenschappen zijn bij deze kittens niet of nauwelijks aanwezig.

Wij zullen ook kijken of de door ons aangeboden kitten een goed tehuis krijgt. Al onze kittens zijn door ons gesocialiseerd en kunnen bij de 13 de week naar de nieuwe eigenaar. De kittens zijn dan 2 x geënt, gechipt en ontwormt. De nieuwe eigenaar krijgt van ons mee:

  • Europees paspoort
  • Koopcontract
  • De stamboom – Afstammingsbewijs
  • Voer voor de eerste weken